18 Ekim 2017 Çarşamba

Yapıkredi kredi kartı limit artırma nasıl oluyor

Yapıkredi bankası kredi kartlarından biri olan World kredi kartı , kullanan müşterilerinin yakındığı bir durum olan kartın limitinin az olması çok sinir bozucu olabiliyor. Bu durumdan yakınan yapıkredi müşterileri, ya internet üzerinden şikayet etmekte ya da yapıkredi şubelerine giderek kartının limitlerinin nasıl yükseltileceğini öğrenmek isterler. Yapıkredi world kartınızın limitinin yükseltilmesi için zaman kaybetmeye son verebilirsiniz.

WORLD KREDİ KARTININ LİMİTİNİ YÜKSELTMEK

World kredi kartı tüm dünyada kullanılan ve büyük müşteri potansiyeli olan bir kredi kartıdır. Bu yüzden yapıkredi bünyesinde bulunan bu kredi kartı ile tüm dünyada sınırlı bir şekilde alışveriş yapabilir , bonus kazabilir hatta taksitli nakit avans dahi çekebilirsiniz. Kredi kartı başvurusu yapmak isteyenler world kart için ya bankanın bulunduğu bir şubeye gidebilir ya da internet üzerinden yapikredi.com.tr adresinde ilgili formu doldurup başvuruda bulunabilir. Başvuruda bulunduğunuz cep telefon numarasına world kartınızın yanıtı hızlıca gelmektedir.
Yapıkredi world kredi kartı
Yapıkredi bankası worldcard limitini artırmak için bilinmesi gereken bir takım şartları sağlarsanız, kredi kartınızın limitini hızlıca artırabileceksiniz.
  • worldcard limitini artırmak için maaşınızın yükselmesi gerekiyor
  • worldcard kredi kartının limiti için borcunuzun bankaya olmaması gerekiyor.
  • Yapıkredi worldcard limit artırımı için kredi notunuzun olağandan yukarı çıkması gerekmektedir.
  • Yapıkredi bankası kredi kartı başvurusu için en hızlı yöntem ise WORLD WEB yazıp bir boşluk bırakın T.C. kimlik numaranızı yazıp 4421 şeklinde mesaj atabilirsiniz.
Dilerseniz yapıkredi internet bankacılığından da internet şifresinizi girerek, kredi kartı bölümüne girip yeni kredi kartı başvurusu butonuna da basarak kart talebinde bulunabilirsiniz. Yeni yapıkredi world kredi kartlarında bir birinden güzel hediyeler ve sürprizlerin olacağını da şimdiden haberdar etmek isteriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kobay Olarak Para Kazanmak, Kobay Nasıl Olunur

Para kazanma yöntemlerinden bir tanesi olan Kobay olarak para kazanma diğer adı ile denek olarak para kazanma ülkemizde aktif olarak kullan...