19 Ekim 2017 Perşembe

Odeabank Kredi Başvurusu Hızlı

Kredi almak isteyenler için hızlı kredi onayı ile tanınan bir banka olan Odeabank acil nakit ihtiyaçlarınıza hızlı çözüm bulmaktadır. Acil nakit ihtiyaçlarınıza son vermek için Odeabank sizlere, ihtiyaç kredisi odeabank, ev kredisi odeabank, nakit kredisi odeabank şeklinde yardımcı oluyor. Uygun faiz oranları ve vade seçenekleri ile hızlıca başvurmak sizlerin ellerinde.
Odeabank Kredi başvurusu yapmak için en iddialı bankalardan biri olduğunu faiz oranları ile göstermektedir. Mesela OdeaBank ‘ tan 3.000 TL kredi almak isteyen bir müşretinin vadesini 36 ay olarak kabul edersek faiz oranı %1.69 , aylık taksit tutarı 118 TL Sigorta Bedeli 30 TL Aylık Maliyet Oranı %2.09 Yıllık Maliyet Oranı %25.10 dur. Ayrıca OdeaBank kredi tahsis ücreti talep etmemektedir.
Odeabank Kredi Başvurusu
OdeaBank Kredi Başvurusu için telefon üzerinden PTT yazıp TC kimlik numaranızı 8444’e mesaj olarak göndererek kredi başvurusu yapabileceğiniz gibi , isterseniz ayrıca PTT şubelerine nüfus cüzdanı ile beraber giderek gerekli personelden bilgi alıp başvuru yapabilirsiniz. OdeaBank’ın kredi başvurusu için belirtmiş olduğu maksimum yaş 75 dir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kobay Olarak Para Kazanmak, Kobay Nasıl Olunur

Para kazanma yöntemlerinden bir tanesi olan Kobay olarak para kazanma diğer adı ile denek olarak para kazanma ülkemizde aktif olarak kullan...