14 Eylül 2017 Perşembe

Garanti bankası kredi kartı borcunu yapılandırmak

Neredeyse tüm bankalar müşterilerinin kredi kartı borcu var ise ve ödenmediği durumlarda hem müşterilerini kaybetmemek hem de vermiş olduğu miktarı geri almak adına kredi kartı borçlarını yapılandırmaktadır. Bu bankaları incelediğimizde ülkemizin köklü ve büyük bankalarından biri olan Garanti Bankası da gelmektedir. Garanti Bankası kredi kartı borçlarını yapılandırma da oldukça cömerttir diyebiliriz. Sadece kredi kartı borcu yapılandırmasının yanında kredi borçlarının yapılandırmasında da Garanti Bankası oldukça mütavazidir.
Kredi kart borcunu yapılandırma
Çekilen kredilerin zamanında ödenememesi ve onlara eklenen geçikme faizleri, kredi kartı asgari ücretinin dahi ödenememesi durumlarda kötüye gidilen yollarda kurtarıcınız yine bankalardır. Zira yeniden yapılandırma talebinde bulunmanız dahilinde banka sizlere toplam kredi veya kredi kartı borcunuzu hesaplayarak belirli bir vade ve faiz seçenekleri sunarak bu borcun yapılandırmasını sağlamaktadır.
Garanti Bankası kredi kartı borcunu yapılandırmak için öncelikle borcunuzu ciddi bir şekilde ödenemeyecek durumda iseniz başvurmalısınız. Zira yapılandırma sonrasında genelde banka ek faiz üzerine koyabiliyor. Bu yüzden borcunuzun taksitlerini kapattırmadığınız takdirde yasal sürece takılabilir hatta icralık bir durum ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Ancak çoğu banka 2.etken yerine 1.etkeni kullanmaktadır yani müşterisini mağdur etmek istemez. Sicili temiz olan ve kredi notu orta seviyede olanlar kredi kartı borcunu yapılandırma işlemine hak kazanabilir.
GARANTİ BANKASI KREDİ KARTI BORCU YAPILANDIRMASI
Garanti bankasından bir kredi kartınız var ise genelde garanti bonus kredi kartı başvurusu ile aldığınız kartınızın borcu yüklü olup ödeyemez durumda iseniz bankanız ile olan iletişimlerde kredi kartı borcunuzun yapılandırmak istediğinizde banka size toplam borcunuz üzerinden 12 ay taksit yapabiliyor. Başvuruda bulunmak için garanti bankası şubelerine gidebilir veya alo garanti hizmeti olan 444 0 333 numarasını aramak yeterlidir. Müşteri hizmetleri ile olan iletişimlerinizde bağlanacağınız kesim Garanti Bankası Bonus Kart Risk Birimi olacaktır. Burada anlatılan adımları takip ettiğinizde müşteri hizmetlerine durumu izah edeceksiniz. Genelde onlar da sizi 0212 410 90 00 bu numaraya yönlendirecektir. Ancak siz direk bu numarayı aramıyacaksınız çünkü bu numarayı veren kişi zaten sizin kaydınızı kendisi açacaktır. Aradığınızda sizi tanıyan bir kişi ile konuşup borcun nasıl ödenebileceğini güzelce anlatıp size güzel bir öneri sunacaklardır. Burada dikkat etmeniz gereken en önemli detay borçlarınızı yapılandırmadan sonra zamanında ödemelisiniz yasal takibe gereken önemi fazlası ile vermenizi önemle sunmak isterim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kobay Olarak Para Kazanmak, Kobay Nasıl Olunur

Para kazanma yöntemlerinden bir tanesi olan Kobay olarak para kazanma diğer adı ile denek olarak para kazanma ülkemizde aktif olarak kullan...